SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

7 øyer å forelske seg i

Hvis det finnes et sted der romantikken formelig kan føles i luften, er det nettopp på Kanariøyene. Paradisiske strender der man kan gå hånd i hånd, ren og skyfri himmel der man kan legge seg ned og se på stjernene, en frodig natur der man kan ta seg fri og hygge seg... Syv sjarmerende øyer er det ideelle reisemålet for par, der dere kan føle dere som de mest spesielle personene på jorden.

Enten hvis du kommer for å feire selve bryllupet eller bryllupsreisen, har du et stort tilbud ispesialister på dette omådet, slik at alt skal gå som du hadde drømt om. Og med et klima med mer enn 300 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på rundt 23 grader, er du garantert et minne for livet.

/
BRYLLUPSKLIMA

Været er alltid et av de viktigste momentene man må ha i bakhodet når man skal planlegge et bryllup. Klimaet på Kanariøyene regnes for være det beste i verden,og hvis du bestemmer deg for å feire bryllupet ditt her, trenger du bare tenke på detaljene. Til dette har du et bredt spekter av spesialister når det gjelder lokaler, det finnes hoteller i alle kategorier, flinke fotografer og cateringservice med all slags mat. Hvis du foretrekker å gi jobben med planleggingen videre til profesjonelle, finnes det mange internasjonale wedding planners som tar seg av alt det nødvendige for at denne dagen skal bli slik du alltid har drømt om.

/
EN UFORGLEMMELIG
BRYLLUPSREISE

En bryllupsreise eller kanskje ganske enkelt en liten svipptur for dere to til Kanariøyene kan bli til en drømmereise. Her kan dere slappe av og hygge dere på en jomfruelig strand langt fra alt, dra tilromantiske naturområder og slappe av på SPA før dere går ut og spiser på en sjarmerende restaurant eller bestiller noe å drikke på en fortauscafé under den klareste stjernehimmelen i Europa.

Man kan også benytte seg av det store tilbudet av aktiviteter for å ha det gøy sammen: ta en tur i seilbåt, drive med dykking, se hvaler på nært hold… eller ganske enkelt tilbringe tiden på et av de mange sjarmerende overnattingsstedene, enkelte bare for voksne, noe som finnes på nesten alle øyene.

/
Sí, quiero
Kanariøyene

Hvis du har bestemt deg for å feire bryllupet ditt eller bryllupsreisen på Kanariøyene, gå til jakanarioyene.com, et nettsted der du finner en stor oversikt over profesjonelle innen bransjen og andre typer ideer og forslag for å planlegge ditt romanske opphold.
Gå til jakanarioyene.com