SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

ØYA

FUERTEVENTURA

Kanariøyenes
STRANDOMRÅDE
Her finner du mer enn 150 km med strand, der du kan slappe av i solen og nyte en havbris som er full av negative ioner og får deg til å føle at du er i paradiset.
OSTER
MED OPPHAVSGARANTI
Og når du reiser fra strand til strand, er øyas ulike osteutsalg obligatoriske stopp. Prøv en av de fantastiske DO-merkede Majorero-ostene.
ET PARADIS FOR
WINDSURF
Lange og solfylte dager, intens vind og bølger på opptil to meter har gjort at brettseiling og kitesurfing har blitt en tradisjon på Fuerteventura.
RESERVA DE LA
VERDENSKLASSEN
Det voldsomme vulkanlandskapet og renheten på strendene er noe også UNESCO har fått med seg, og de erklærte hele øya for å være et biosfærereservat i 2009.
Velkommen Til Fuerteventura
Når du ankommer, blir du ønsket velkommen av en uberørt kyst med smaragdfarget vann og hvit sand. Her finner du mer enn 150 km med strand, der solen og en havbris som er full av negative ioner, har en avslappende effekt og får deg til å føle at du er i et paradis. Dette gjør, sammen med de spektakulære vulkanske landskapene, at det ikke er rart at øya har blitt erklært for å være et biosfærereservat.

Lukk øynene. Når du åpner dem, føler du deg som en ny person. Dette er et perfekt tidspunkt for å ta tak i et surfebrett og kaste deg ut i det krystallklare havet. Hvis du foretrekker å prøve ut de gastronomiske fristelsene i landsbyene her, som fersk fisk, kokte småpoteter med skall og oster med opphavsgaranti, er selvsagt det også mulig.
/
Mer enn 150 km
med utrolige strender
Fuerteventura er sand og sjø i ren tilstand. Her kan du regne med lange og paradisiske strender av alle typer, slik at du alltid kan velge den som passer til dagens plan, uansett om du vil drive med vannaktiviteter, glemme alt og vandre langs vannkanten på en uberørt strand, smake på fersk fisk som er fanget og tilberedt i området, eller bare sette deg ned og se på solnedgangen. Med 150 km strand finnes det noe for alle og enhver.
/Noe du ikke kan gå glipp av/