SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Real Club de Golf de Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas – Golfbaner på Gran Canaria
Real Club de Golf de Las Palmas – Golfbaner på Gran Canaria

Spanias eldste golfbane ligger på Gran Canaria

Real Club de Golf de Las Palmas har æren av å være Spanias eldste golfbane. Den ble grunnlagt i 1891, men det var ikke før i 1957 at den historiske arkitekten Mackenzie Ross designet den nåværende traseen, ettersom banen da ble flyttet til Bandama-kalderaen, som ligger i nordøstre del av Gran Canaria. Krateret til en utslukket vulkan utgjør en naturlig grense for banen, og den gode beliggenheten gir deg utsikt over både toppene på øya, havet og klippene i nærheten.

Golf og avslappende dager på Vik Bandama Golf Hotel

Golfbanen til Real Club de Golf de Las Palmas er relativt kort, og den er komfortabel å være på, med smale fairwayer avgrenset av juv, store sandfeller og små greener. Dette er en perfekt bane hvis det du er ute etter, er en avslappende golfrunde uten for mye fysisk slit. Og når du står på første utslagssted, trenger du bare gå 10 meter før du kommer til trestjernershotellet Vik Bandama Golf Hotel, som for øvrig også kan skilte med svømmebasseng og en badstue der du kan slappe av – en perfekt plan for en koselig golfferie på Gran Canaria.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
18

18

71

71

Hombres 24 / Mujeres 36

Hombres 24 / Mujeres 36

4.30 horas

4.30 horas

OPPDAG