SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

ØYA

GRAN CANARIA

ET
LITE
KONTINENT
Gran Canaria er et lite kontinent der du finner alt du trenger for å gjøre hver dag til noe helt spesielt: gylne strender og imponerende naturlandskap ikke langt unna en stor by med alt du måtte ønske av fritidstilbud.
60 KM
STRANDLINJE
Her finner du strender som er like varierte som landskapet på øya. Nesten 60 km strand på 236 km kyst og en lun sol som nesten alltid skinner – sånt får du energi av.
BIOSFÆRERESERVAT I
VERDENSKLASSEN
Det vulkanske landskapet, den unike makaronesiske floraen og de utstrakte furuskogene har gjort at UNESCO har tildelt Gran Canaria denne anerkjennelsen.
VELVÆRESENTRE
Det var klimaet som gjorde at de første turistene som ønsket å revitalisere seg, kom til Gran Canaria for 150 år siden. I dag inkluderer velværeaspektet også et stort utvalg av spaanlegg og velværesentre.
Velkommen Til Gran Canaria
Gran Canaria har nesten 60 km strand og en vestre del som er erklært for å være et biosfærereservat. Dette gjør Gran Canaria til et perfekt reisemål for både familier og andre. Øya er i seg selv et lite kontinent der du finner alt du trenger for å gjøre hver dag til noe helt spesielt. Her kan du reise ut i båt for å se hvaler, gå tur i de kanariske furuskogene, oppleve lek og moro i et vannland, vandre gjennom handlegater, besøke museer eller rett og slett bare slappe av på en rolig strand.

Hva føler du for å gjøre i dag? På Gran Canaria er det meste mulig.
/
Maspalomas-Dynene
Hver dag får et nytt landskap
Dette naturområdet på sørdelen av øya består av en helt spesiell blanding av ørken og oase og har en skjønnhet og et mangfold av økosystemer som gjør det helt unikt. Vinden endrer dynene konstant, noe som gjør at ingen dager er like i dette landskapet. Dette har også gjort at dette området er en av øyas hovedattraksjoner for turister.
/Noe du ikke kan gå glipp av/