SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her
10 grunner til å oppleve ...
THE WARMEST - Welcome Ever
Velkommen til ditt eget naturparadis, i Europa!
På Kanariøyene er alt klart
til å ta imot deg med verdens beste klima, året rundt.
1
Mange kilometer med fred og ro
Åtte øyer og over 1500 km med kystlinje der du kan slappe av i fullstendig fred og ro. Over 500 strender av alle slag og alle farger: med myk gyllen sand, røde, svarte, uberørte, urbane, tekstilfrie, familievennlige og mye mer. Alle sammen er perfekte for å slappe av og koble ut.
2
40 % av arealet er verneområder
40 % av Kanariøyene er vernede naturområder: 4 nasjonalparker, 7 biosfærereservater, 3 marine verneområder og over 3000 stedegne arter. En imponerende natur der du kan oppleve det meste, med vulkanske landskap, eldgammel skog, paradisiske strender, spektakulære klippevegger, naturlige bassenger, fossefall, hav som yrer av liv og selvsagt frisk luft.
3
Kontakt med resten av verden
Kanariøyene er et europeisk naturparadis som har nær kontakt med resten av verden. De har 8 flyplasser, som i de fleste tilfellene har direkteruter til de viktigste byene i Europa, komplett infrastruktur og alle mulige tjenester av europeisk standard. Blant annet er kommunikasjonsnettverket og helsevesenet av førsteklasses kvalitet.
4
En velinformert og bevisst befolkning
På Kanariøyene er det påbudt å bruke munnbind, og befolkningen er svært bevisst når det gjelder oppfølging av sikkerhetstiltakene for å holde nede smittetallet for covid-19. På den måten har vi klart å holde smitten nede på et nivå som er mye lavere enn andre steder. Faktisk dreier det seg om den spanske regionen med lavest smittetall for covid-19. Helsekrisen har blitt administrert på en rask og effektiv måte, slik at det for øyeblikket er den eneste regionen i Spania som ikke har restriksjoner på folks bevegelsesfrihet.
Mer informasjon om sikkerhetstiltak på Kanariøyene omkring covid-19: her.
5
Sikkerhet for alle
For å garantere alles sikkerhet er det pålagt å legge frem attest på diagnostisk smittetest med negativt resultat. Attesten må legges frem ved ankomst overnattingsstedet, og testen må være gjennomført i løpet av de siste 72 timene før ankomst.
I de sjeldne tilfellene der noen blir smittet under oppholdet, tilbyr Kanariøyene en kanarisk helseforsikring for covid-19. Den dekker utgifter til helsetjenester og eventuelle ekstrakostnader knyttet til endring av reiseplanene.
6
Det første globale laboratoriet for sikkerhet for turister
For å kunne garantere den helsemessige sikkerheten til turister og fastboende på Kanariøyene, har Kanariøyene opprettet Global Tourism Safety Lab. Dette initiativet kombinerer de beste sikkerhetsprotokollene fra hele verden i alle etappene og tjenestene som er knyttet til turistopplevelsen på øyene våre: flyplasser, hoteller, restauranter og barer, transport, butikker, sportsaktiviteter osv. Alle tjenestene er godkjent i henhold til spesifikke arbeidsprotokoller som gir oss muligheten til å tilby en komplett og sikker turistopplevelse.
GLOBAL TOURISM - SAFETY LAB
7
100 års erfaring
Kanariøyene har erfaring fra over 100 år som turistmål. Øygruppen er et verdenskjent reisemål som nyter full tillit fra de besøkende. I tillegg har den høye kompetansen innen sektoren gjort stedet til et ledende reisemål, som har vist stor tilpasningsevne og har satt i verk de nye arbeidsprotokollene på en rask og vellykket måte.
8
Verdens beste klima
4800 soldager i året, med et eksepsjonelt klima. Konstant og behagelig temperatur 365 dager i året gjør at vintermånedene er milde og solrike, mens sommeren er varm uten å bli kvelende. Det er alltid en god tid for å komme til øygruppen og bade på strendene!
9
Åtte unike identiteter
Den geografiske beliggenheten og historien som stoppested for de store ferdene, har gitt grobunn for en egen og mangfoldig kulturell identitet. Kanarisk kunst, musikk, særpreget arkitektur, tradisjoner, arkeologiske funn etter øyenes urbefolkning ... Kanariøyene er helt klart et helt spesielt sted der det finnes mye spennende å utforske.
10
Matkultur med variert opphav
Det kanariske kjøkkenet er preget av sitt varierte opphav. Mange forskjellige kulturer har vært på øyene og satt spor etter seg i en unik matkultur som er full av kontraster. Det betyr at man kan smake alt fra enkle retter av førsteklasses råvarer til overraskende kreasjoner av oppfinnsomme kokker og restauranter med Michelin-stjerne. Å besøke Kanariøyene uten å prøve den lokale maten, er å gå glipp av en viktig del av opplevelsen.
Bli bedre kjent med Kanariøyene her