SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Restauranter
og guachinches
som vil overraske deg

Hva har du lyst til å spise i dag? La deg overraske av noen av de tusenvis av restaurantene som øyene tilbyr: gastrobarer, strandbarer, guachinches (små, enkle spisesteder), sjømatrestauranter, brasserier... Det har seg slik at det brede mangfoldet på øyene våre også strekker seg til våre restauranter. Oppdag uforglemmelige steder mens du nyter velsmakende opplevelser, det være seg på en terrasse med utsikt over havet, i en grotte eller på en av de utallige stedene med stor sjarm. Det finnes noe for enhver smak!

Smaker med D.O.

På Kanariøyene nyter vi av det beste klimaet i verden. Det er derfor ikke overraskende at smaken på ingrediensene som vokser hos oss er så fantastisk. Avlinger av velsmakende frukter og grønnsaker, som poteter, bananer, tomater eller gresskar, forekommer hele året. I tillegg bidrar det tropiske klimaet til å gjøre eksotiske frukter som papaya eller mango saftige og appetittvekkende. Samtidig gir Atlanteren oss et stort utvalg av lokale fiskearter, som papegøyefisk (vieja), vrakfisk eller ørnefisk (type abbor).

Våre retter

I tillegg til typiske kanariske retter, som gofio eller rynkete poteter, er gastronomien vår preget av flere ulike kjøkken som er krysset. Fra de første bosetterne «guanches» til signaturmat og Michelin-stjernerestauranter har mange forskjellige kulturer vært innom øyene og satt spor i et kjøkken som er fullt av kontraster, enkelt tilbereding og med ingredienser av høy kvalitet. Så, hvis du besøker Kanariøyene og ikke prøver den lokale maten, går du glipp av en viktig del av totalopplevelsen.
Salat fra kjøkkenhagen
Ostbrett
Albuskjell med mojo-saus
Bondeerter
Avokado fylt med skalldyrstenk
Brønnkarsestuing
Ovnsbakt vieja (fisk)
Ceviche av mero
Reker
Grillet blekksprut
Grillet havabbor
Grillet åttearmet blekksprut
Kaninribbe
Geitekilling
Svinekinn
Kjøttspyd
Bienmesabe (søt dessert)
Gresskarpannekaker
Fiken med geitostskum
Variert frukt

Besøk
gastronomiske

Spaser gjennom vingårdene mens du smaker på den dyrebare vulkanske vinen, gå til en av ostefabrikkene for å se den håndverksmessige fremstillingsprosessen eller benytt det fantastiske klimaet til å gå rundt på en av de mange plantasjene. Hvis du vil vite hvordan du får tak i noen av de beste produktene fra Kanariøyene, kan du dra til stedet der de produseres og selv se hvor den gode kvaliteten kommer fra.