SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Kanariøyene iApril

April kan ofte by på en liten ferie før ferien. Og selv om det er få dager, så er det desto viktigere at de dagene teller. Begynn gjerne med litt strandliv, her er det en strand for enhver smak. Etterpå kan du ta en spasertur mellom vulkaner, eller rundt i en sjarmerende landsby. Trenger du flere ideer? Her har du noen forslag for april.
23° C
i
gjennomsnittstemperatur

11 soltimer
om dagen

Denne måneden
anbefaler vi deg…

1
Hils på
hvalene

Hvis du drømmer om å se disse fantastiske dyrene i frihet, så benytt besøket på Kanariøyene til å bli kjent med dem. Øyene er møtested for mer enn 23 forskjellige arter med hval, som vågehval, spermhval og seks klasser med delfiner.

Vi anbefaler en ekskursjon i en båt som er merket med "Barco Azul". Disse garanterer at dyrene behandles med respekt. Og husk at for å beskytte hvalene så er det verken tillat å gi dem mat eller bade med dem.

Hval-observasjon
Vil du se hvaler?

2
Et oppfriskende
alternativ

Besøker du Kanariøyene med barn? Da er et av øyenes mange naturlige basseng et perfekt sted for et avslappende bad mens dere nyter landskapet. Dette er en unik opplevelse som dere bør få med dere. Oppdag det krystallklare vannet ved Caletón Blanco, på Lanzarote, den spektakulære Puertito de Lobos, som ligger 20 minutter med båt fra Fuerteventura, eller Charco del Conde på La Gomera, et ideelt sted for å tilbringe dagen med familien. Uansett så er det spennende alternativer på alle øyene!

Puertito de Lobos
Caletón Blanco
Charco del conde
Naturlige basseng

3
En luftig
forestilling

Gjennom mer enn 20 år har entusiaster av paragliding samlet seg på el Hierro i april, for den årlige Internasjonale paragliding samlingen på el Hierro. Utøvere fra alle land, inkludert verdenseliten i paragliding akrobatikk, kommer for å benytte seg av passatvindene og et landskap som er ideelt for denne sporten. Så hvis du i løpet av ferien din på Kanariøyene ønsker å se de mest utrolige piruetter er det bare å løfte blikket og beundre himmelen ved Valle de El Golfo.

Parapente
El Hierro

Kamera
Kikkert