SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

ØYA

LA GOMERA

NATUR OG
MAGI
På La Gomera kan du hoppe mellom vidt forskjellige landskap og føle hvordan den frodige naturen og magien omgir deg litt etter litt.
650
Km
MED STIER
La Gomera har mer enn 600 km med mystiske stier der du kan glemme alt rundt deg og føle deg som et barn igjen.
GOMERO
PLYSTRING
Dette var språket urinnvånerne på øya brukte, og Unesco har erklært det for å være en kulturell verdensarv. Du kan fortsatt høre folk som kommuniserer ved å plystre!
BIOSFÆRERESERVAT I
VERDENSKLASSEN
Øya ble i 2011 kategorisert som et biosfærereservat i kategorien Utmerket som følge av den høye kvaliteten på økosystemet – både på land og til vanns.
Velkommen Til La Gomera
Med det samme du setter fot på øya, merker du hvordan magien omslutter deg. Når du går litt lenger inn, ser du at den er virkelig. Du går fra landskap til landskap og ser imponerende juv som stuper ned i havet, daler som er dekket av grønne palmer, strender av svart sand og krystallklart vann og frodige tusenårsskoger med kilder som frister med forfriskninger. Det hele utgjør et biosfærereservat med arter som er utryddet i andre deler av verden.
/
Tusen År Gammel
Laurbærskog
Et økosystem uten like i verden Det som er mest unikt i Garajonay nasjonalpark, er laurbærskogen. Dette er en massiv forhistorisk vegetasjon som er særegen for Makaronesia-området, og som dekket tropene for millioner av år siden. Takket være det utmerkede klimaet som alltid holder en jevn temperatur, har den blitt bevart i Garajonay. Her kan du rolig gå blant tusen år gamle trær i ditt eget tempo, eller du kan melde deg på en guidet tur.
/Noe du ikke kan gå glipp av/