SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

ØYA

LA PALMA

EN
BONITA
La Palma har, med sine utrolige landskaper, imponerende vulkaner, dype skoger, koselige strender og stjernefylte netter, fått tilnavnet «den vakre øya».
STARLIGHT
RESERVAT
Som følge av fraværet av lysforurensning og de unike forholdene for stjernekikking, har øyen blitt tildelt Starlight-klassifiseringen – en klassifisering som tildeles områder med verdens beste astronomiske kvalitet.
BIOSFÆRERESERVAT I
VERDENSKLASSEN
Stadig flere områder har blitt tildelt denne distinksjonen, og i 2002 erklærte UNESCO hele La Palma for å være et biosfærereservat.
1.000 KM
MED STIER
Øya har et stort nettverk av oppmerkede stier, noe som gjør den til et paradis for fotturister.
Velkommen Til La Palma
De dype skogene med forhistorisk vegetasjon gjør at denne vulkanske øya ser ut til å være malt i grønt. Her kan du komme i kontakt med naturen på et av verdens beste steder for stjernekikking, slappe av på en av de koselige strendene eller bli med på en utflukt mellom vulkaner og juv.

Gå på magiske stier med små fossefall, og, når du kommer til toppen, kan du se oppover. Du kommer garantert til å få en helt spesiell opplevelse.
/
Nærmere
stjernene
Den rene og beskyttede himmelen over La Palma gir enestående forhold for stjernekikking – uansett om du gjør det på egen hånd eller melder deg på en guidet nattur eller stjernekikkingsøkt fra et utsiktspunkt. Hvis du vil føle deg så nære universet som mulig, bør du dra til Roque de los Muchachos. Her, på 2420 meters høyde, finner du et av verdens mest avanserte teleskop – for ikke å nevne en av verdens beste utsikter.
/Noe du ikke kan gå glipp av/