SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Chillout

HELE ÅRET

Kanariøyene er garantert underholdende – både dag og natt. Solen går ned og viker for en stjernespekket himmel og et stort utvalg av kvelds- og nattåpne lokaler der du kan dele uforglemmelige øyeblikk med de du vil.

Her får du magiske netter med spennende opplevelser, og takket være at temperaturen er mild året rundt, kan du alltid være utendørs – ha en samtale under stjernene, del en romantisk middag med den du er glad i, dans til solen står opp eller bli kjent med nye mennesker.
Velkommen til et klima som er perfekt for å ha det gøy.
BEGYNN MED
/ EN BEDRE
MIDDAG ...
Finnes det en bedre måte å begynne kvelden på enn med en bedre middag? På Kanariøyene finner du et stort utvalg av restauranter med internasjonal mat der du kan la ganen og smaksløkene fryde seg med retter fra berømte kokker – noen av dem har til og med blitt tildelt en Michelin-stjerne. Men hvis du heller foretrekker tradisjonelle kanariske retter med lokale ingredienser av ypperste kvalitet, finnes det også en rekke restauranter som tilbyr dette.
Se restauranter
FORTSETT MED
/
EN DRINK
UNDER ÅPEN HIMMEL ...
God musikk, god atmosfære og en fantastisk utsikt. Natten på Kanariøyene har så vidt begynt. Etter en god middag, er ingenting bedre enn å ta en drink pået utendørs utested mens du kikker opp på Europas mest stjernefylte himmel. Kanskje drar du til takterassen på et hotell, en strandpromenade, et diskotek eller strandkanten – her finner du noe for alle smaker og stiler.
NATTEN ER
/ENDA UNG!
Natten skrider fremover, og stadig flere muligheter åpner seg. Kanariøyene har lang tradisjon for diskoteker, og i de senere årene har mange av verdens mest etterspurte DJ-er spilt her. I tillegg, takket være det gode klimaet og at det alltid kommer nye turister hit, har disse diskotekene alltid en livlig stemning. Noen har til og med dansegulv under åpen himmel.

Men hvis dance-musikk ikke er din stil, gjør ikke det noe. Det finnes også mer tradisjonelle dansesteder og jazzklubber.
Europas
/
laveste
avgifter
Kanariøyene har et skatte- og avgiftsregime som skiller seg fra det som brukes i resten av landet, og kan skilte med en merverdiavgift på 7 %. Dette er mye lavere enn i resten av Europa og betyr lavere priser på nesten alle slags produkter – slik at du kan få mer for mindre penger.