SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Bodega Valle de Güímar

Bodega Valle de Güímar + Vinprodusenter på Tenerife
Bodega Valle de Güímar + Vinprodusenter på Tenerife
Bodega Valle de Güímar + Vinprodusenter på Tenerife

Vin av druer fra to hundre jordbrukere på Tenerife

Den lokale vinprodusenten Valle de Güímar befinner seg i Arafo, sørvest på Tenerife. Den har kapasitet til å produsere en million liter vin, og anlegget har saler for modning, gjæring, lagring, aldring og cava. Her finner du også store hager og parkeringsplasser. Det brukes avlinger fra omtrent to hundre jordbrukere i Güímar-dalen, som, og de 1500 hektarene med vinåkrer som finnes her, ligger på en høyde på mellom 200 og 1500 meter over havet.

Vulkansk jord på en av de mest høytliggende vinprodusentene i Europa

I denne sørøstlige delen av Tenerife, som er en av de mest høytliggende vindyrkingsområdene i Europa, får vinen utbytte av kvaliteten på den vulkanske jorden, den stabile og konstante passatvinden, mye lys og et svalt klima. Alle hvit- og rødvinene som lages her, er beskyttet av sertifiseringen Denominación de Origen Valle de Güímar, som betyr opphavsgaranti for Güimar-dalen. Hvis du vil, kan du komme på omvisning på vinprodusenten der du også får prøvesmake vinene. Det utføres omvisninger fra mandag til lørdag, og tidspunktet avtales på forhånd.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG