SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Det Store Eventyret Sammen

På Kanariøyene kan hver dag være et overraskende eventyr. Den frodige vegetasjonen, strendene, vulkanene, sanddynene, fjellene og de rike havene gjør at disse øyene er et perfekt scenario for et familieeventyr. Og takket være den konstante temperaturen og det ubegrensede antallet soldager, kan dere planlegge ferien slik at den passer med fridager på skolen – uansett når på året det måtte være.

Hva med å la en kamel frakte dere over sanddynene, seile ut på havet for å se på hvalene, gå tur i naturen, leke hele dagen på stranden eller kikke på stjernene? Kanariøyene har et nær sagt ubegrenset aktivitetstilbud, slik at ferien til familien din kan bli en uforglemmelig opplevelse.
Visita www.empiezalaaventura.com con tus hijos y comienza a preparar el viaje junto a tus hijos. Diviértete con ellos con juegos ambientados en las islas, imprime muñecos recortables o descarga un cuento personalizado en el que ellos se convertirán en los protagonistas. Vuestra gran aventura os espera.

/
Lek
og moro for liten og stor
Kanariøyene kan skilte med et bredt utvalg av fritidssentre og attraksjoner for hele familien, for eksempel botaniske hager der du kan bli kjent med floraen på øyene og andre eksotiske steder, dyrehager og akvarier der små dyreelskere er konger og dronninger, vannland med bratte sklier for de modigste og morsomme vannleker for alle, i tillegg til en rekke steder der hele familien kan more seg. Det vanskeligste blir å velge.
Dyrehager
Lekeland
/
EN DAG PÅ
hele familien
Den beste måten å gjøre barn fornøyd på, er å ta en stranddag med hele familien. Her kan de leke under solen hele dagen, plaske i vannkanten så ofte de vil, bygge mektige sandslott og kose seg med iskrem i skyggen av en palme ... De fleste strendene på Kanariøyene er godt egnet for familier, og mange av dem har alle installasjoner du kan ønske deg, inkludert livreddere.
Barnevennlige strender
/
Lærdom i
i naturen
Den beste og morsomste måten å oppleve mangfoldet og det originale landskapet på Kanariøyene på, er å gå en av de mange stiene som finnes her. Det kan også gjøres som familie. Disse gamle veiene går gjennom naturområder der de følger magiske ruter som ofte føles for korte. Rutene er lette å gå og svært trygge. Og noe av det beste med Kanariøyene er at attraksjonene nesten alltid er enkle å komme seg til.

Fordelt utover de sju øyene finner du stier med et vanskelighetsnivå som passer alle – også småbarn. Her er noen eksempler:
/
Komfort og
ro
Innbyggerne på Kanariøyene kaller hverandre «mi niño» eller «mi niña», som betyr henholdsvis «gutten min» eller «jenta mi» – og det spiller ingen rolle hvor gamle de er. Det er lett å ta med barn til et sted der slike vennlige mennesker bor. Og i tillegg er Kanariøyene godt kjent for å være komfortable og trygge reisemål. I tillegg til at infrastrukturen av hoteller, leiligheter og turisttilbud er godt utbygd, får du også roen som følger det å dra til et område som er en del av EU. Her har du europeiske standarder og tilgang til et godt utviklet helsesystem for alle besøkende – selvfølgelig inklusivt profesjonelle og meget godt utstyrte nødtjenester. I tillegg er de fastboende svært glade i barn, noe som løser alle ubeleiligheter eller vanskeligheter som skulle oppstå.