SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Å reise til
Kanariøyene iaugust

Vet du ikke hvordan du skal unnslippe varmen? Løsningen er å reise til Kanariøyene i august. Der møter du en mild sommer full av muligheter for opplevelser på land, i vann eller i luften. August er en av de beste månedene for å beundre nattehimmelen, oppdage nye interesser eller bli kjent med noen av de eldste kanariske tradisjonene.
28° C
i gjennomsnitt

12 timer
sol om dagen

Denne måneden
anbefaler vi deg...

1
Det du ønsker
deg

Hvis du bestemmer deg for ferie i august så kan du vente deg et møte med perseidene, en av årets med spektakulære meteorsvermer. Og hvis du først kan velge, hvorfor ikke se dem på en av de klareste himlene i Europa? På Kanariøyene har vi 3 Starlight reservater, en anerkjennelse man bare gir til steder der man kan se himmelhvelvingen i ren tilstand uten forurensing av lys fra byer eller fly.

Stjernekikking
Utsiktspunkt for stjerner

2
Flykt fra de
høye
temperaturene

Når det er veldig varmt, er det siste du ønsker å være langt unna svømmebassenget eller havet. Men med et klima som det på Kanariøyene, er ikke solen til bare for å gi deg en god dag på stranden, den er også din følgesvenn på ekskursjoner i fjellene, din første dag med en ny sport, eller på dine ettermiddager med shopping.

Strender
Stier
En dag med shopping

3
Fra feiring
til feiring

Hvis du besøker Kanariøyene denne måneden anbefaler vi deg to feiringer som begge er klassikere: “Bajada de la Rama” i Agaete på Gran Canaria eller pilegrimsferden til Virgen de Candelaria på Tenerife. I den første går feiringen gjennom hele landsbyen og ned til havet til musikkens rytmer, mens deltakerne danser og vifter med grener av furu, eukalyptus, laurbær... og i den andre går tusenvis av pilegrimer fra Tenerife til landsbyen Candelaria for å ære sin skytshelgen.

Agaete

Solbriller
en solhatt
solbeskyttelse