SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Reise til
Kanariøyene i desember

Desember måned på Kanariøyene kjennetegnes av en varmere jul med feiring på åpne terrasser og konserter under stjernene. Og kanskje et bad eller flere på stranden? Kanskje ikke den mest typiske julehøytiden, men hvorfor ikke starte en ny tradisjon?
22° C
i gjennomsnitt

8 timer
sol om dagen

Denne måneden
anbefaler vi deg...

1
En annerledes
jul

Å reise på ferie om vinteren betyr ikke at du behøver gi avkall på solen! På din tur til Kanariøyene kan du bytte ut snømennene med karakterene fra Betlehem gjenskapt i sand fra Las Canteras stranden på Gran Canaria. Og etterpå kan du benytte anledningen til å bade på en av de beste urbane strendene i Europa. Og om du er i Santa Cruz de Tenerife, kan du ikke gå glipp av julekonserten i friluft, en nattlig samling som har blitt et klassisk innslag i julefeiringen.

Las Canteras stranden
Julehøytid under solen
Restauranter

2

Ettermiddags-
shopping

Visste du at merverdiavgiften på Kanariøyene bare er 7 % på forbruksvarer? Dette er mye lavere enn i resten av Europa, og derfor anbefaler vi degl å bruke juleferien til å gjøre innkjøpene dine til de absolutt beste priser i shoppingområdene på øyene.

I tillegg kan du besøke friluftsmarkeder, noe som er veldig typisk takket være det gode klimaet, og ta med deg et spesielt minne: kunsthåndverk, kanariske spesialiteter, smykker…

Markeder
Shoppingområder

3
Se flyktige
stjerner

Fra 7 til 17 desember kan du oppleve Geminidene, et av årets mest strålende stjerneregn.

Du trenger ikke noe teleskop for å se dem, de er synlige for det blotte øye, og vi anbefaler at du observerer dem på en dato uten måne og fra et av våre tre starlight reservater - områder beskyttet mot lysforurensing. Du finner dem på La Palma, Fuerteventura og ved toppen av Tenerife.

Stjernekikking
Himler overfylt med stjerner

Badebukse
pentøy