SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Reise til
Kanariøyene ifebruar

Vet du fortsatt ikke hvor du skal reise i februar? Hva med å dra til det beste stedet for vinterferien? Det milde klimaet til Kanariøyene lar deg nyte solen liggende på en fantastisk strand eller gå ut for å feire karneval uten å bekymre deg for dårlig vær. Blir du med?
21° C
i gjennomsnitt

9 timer
sol om dagen

Denne måneden
anbefaler vi deg...

1
Karneval,
karneval

Hva er vel mer kanarisk enn karneval? Ta med kostymet ditt og bruk reisen til øyene til å la deg underholde av gjøglere og lokale fester, i en atmosfære som passer best for de aller mest festglade. Her feirer vi for fullt og vi er sikre på at våre gallaer vil få deg til å måpe. To av de mest imponerende er Gallaen for karnevals dronningen på Tenerife og Drag Queen gallaen i Las Palmas de Gran Canaria.

Leve karnevalet

2
Valentins-
reise

Hvis du leter etter et varmt reisemål for en par-reise i februar, så byr Kanariøyene både på perfekte overnattingsmuligheter og de mest romantiske planer. Oppdag et sjarmerende hotell, finn en øde bukt for å føle dere som de siste menneske i verden, eller gå tur på øyenes mange stier på jakt etter den vakreste solnedgangen.

Restauranter
Hoteller
Uberørte strender

3
Blomstrende
mandler

La oss gå fra romantiske planer til planer du vil elske. Kanariøyene i februar er det perfekte stedet for å se de hvite og rosa blomstene til mandeltrærne. Dette er fantastisk syn som du vil oppleve på dine utflukter til fots eller på sykkel langs Kanariøyenes stier.

Visste du at øyene har en rekke feiringer til blomstringens ære? Ta turen til Puntagorda på La Palma, Tejeda på Gran Canaria eller Santiago del Teide på Tenerife.

Tejeda

Parykk
karnevalsmaske