SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Reise til
Kanariøyene ijanuar

Ferie i januar? Begynn året som en ny person! Flykt fra kulden for å nyte stranden, solen og naturen. Slapp av og hent krefter. Og med 19º C i gjennomsnittstemperatur og ni soltimer om dagen har du allerede grunn nok til ikke å tenke to ganger. Hva venter du på?
21° C
i gjennomsnitt

9 timer
sol om dagen

Denne måneden
anbefaler vi deg...

1
Årets
første bad

Ikke alle kan si at de har badet på stranden i juleferien… Men her kan man det. Kast deg uti hav med turkist vann og begynn året med ny energi.

Å ta seg en dukkert 1. januar er en kanarisk tradisjon. Og på Las Canteras stranden, i Las Palmas de Gran Canaria organiserer man hvert år en populær begivenhet der man feirer det nye året med et bad.

De mest populære strendene
Playa de Las Canateras

2
Kanariøyene
internasjonale
musikkfestival

Kom og opplev festivalen som hvert år i januar og februar innleder musikksesongen i Europa. Festivalen har blitt arrangert i mer enn 30 år, og har konsolidert seg som en internasjonal referanse innen klassisk orkestermusikk.

I tillegg kan du oppleve begivenheten i noen av de mest enestående og symbolske bygningene på øyene: Alfredo Kraus auditoriet på Gran Canaria, og Tenerife auditorium Adán Martín (dette er tegnet av Santiago Calatrava).

Kanarisk musikk
Las Palmas de Gran Canaria

3

Lad opp
batteriene

Etter dager med felles måltider og julemiddager, kan det være på tide å ta en pause fra overfloden og lade opp batteriene. Og de syv øyene tilbyr deg et rikt utvalg av spektakulære naturområder. Vulkaner, paradisiske strender, naturlige bassenger, krystallklart vann og en himmel som både er ren og beskyttet, slik at du kan observere stjernene. Du ser dem året rundt, også om du kommer på vinterferie.

Energien som venter
Steder du vil elske
Naturområder
Stjernekikking

Solbriller
behagelig tøy
en lett jakke