SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Å reise til Kanariøyene iMai

24° C
i gjennomsnittstemperatur

12
12 soltimer om dagen
I tillegg til at du kan nyte naturen, det krystallklare vannet og det gode været, så er Kanariøyene i mai et ideelt sted for dem som liker kulturfestivaler og folklore. Og med 20 º C i gjennomsnittstemperatur er vi ganske sikre på at du vil nyte oppholdet.

Denne måneden
anbefaler vi deg…

1
Blomster og
Korsets dag

Korsene på øyene kler seg til fest den 3. mai hvert år, ettersom det er Korsets dag. Dette er an av de eldste tradisjonene i øygruppen, særlig i Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de La Palma og i Puerto de la Cruz. Her tar man i bruk blomsterdekorasjoner og andre materialer for å gjøre korsene til de reneste kunstverk. Deretter blir de utstilt, og premiert for sin originalitet og eleganse.

Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de La Palma
Puerto de la Cruz

2
El corazoncillo
de la Palma

"Denne planten, også kjent som Lotus hillebrandii, er en plante som er endemisk for Kanariøyene. I mai kan du set den på sitt mest strålende i furuskogen i Nasjonalparken Caldera de Taburiente, på La Palma. Parken byr på en verdifull skatt av diversitet, og det er derfor ikke rart at den er erklært som Biosfærereservat av Unesco.

Ta turstøvlene på og følg stier mellom monumentale furutrær, gjøre ekskursjoner for å se nattehimmelen eller ta et bad i små fosser.

Nasjonalparken Caldera de Taburiente
Landskap nære deg
Turstier

3
Feire
Kanariøyenes dagv

Om du reiser til Kanariøyene i mai, så husk at den 30. er Kanariøyenes dag, som feires på alle øyene. Dette er en perfekt anledning for å bli kjent med de de mange, kulturelle, folkloristiske og sportslige opptrinnene på øyene. Dagen er en markering av den første sesjonen til det Kanariske Parlamentet. Benytt anledningen til å smake på typiske retter fra øyene mens du opplever levende musikk og tradisjonelle danser med folk kledd i den typiske lokale drakten. Denne dagen viser deg Kanariøyenes særegenhet, og bekrefter deres identitet..

Folkefester
Reise mellom øyene
Kanarisk gastronomi

En folkedrakt til bruk på Kanariøyenes dag!
Sort hatt
linskjorte
et bredt,
rødt stoffbelte

For han:

Filthatt
bluse med
lange armer
langt farget
skjørt

For henne: