SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Å reise til
Kanariøyene iMars

Denne måneden markerer vårens ankomst, en etterlengtet begivenhet - alle andre steder. På Kanariøyene er ikke mars så veldig forskjellig fra resten av året, for her er klimaet alltid mildt. Derfor kan du ha en deilig dag på stranden selv i de månedene som er kalde andre steder i verden.
22° C
i gjennomsnitts-
temperatur

10 soltimer
om dagen

Denne måneden
anbefaler vi deg…

1
Bruk det
gode været

Hvis det å sole seg hele dagen ikke er din ting, så ta på deg turstøvlene og oppdag det utrolige utvalget av turstier på Kanariøyene. På bare noen få kilometer kan høydeforskjellene være store, og dermed opplever du store forandringer i landskap, fauna og flora.

Øyene har ruter av alle vanskelighetsgrader, gått opp av profesjonelle. Dette er den perfekte anledning til å bli kjent med de mange beskyttede naturområdene på øyene.

Stier fylt av magi
Ruter

2

Opplevelsesparker

Dagene går fort når du suser ned vannskier, beundrer verdens største samling av papegøyer eller går gjennom en gammel vesternlandsby... På Kanariøyene har vi opplevelsesparker for enhver smak.Zoologiske, akvatiske og temaparker som Sioux City og Angry Birds Activity Park, og Siam Park den største vannparken i Europa.

Siam Park
Loro Parque
Angry Birds Activity Park
Maroparque
Oasis Park

3
Og når
solen går ned…

Når natten nærmer seg, har dagen fortsatt en vakker overraskelse: en utrolig solnedgang du kan få med deg mens du går en tur på stranden eller i fjellene. Fra Famara stranden på Lanzarote er den ekstra vakker, særlig om den faller sammen med lavvann. Og hvis du er i La Restinga (El Hierro), så bør du la deg forføre av solnedgangen ved Mar de las Calmas.

Famara stranden
La Restinga

Fjellstøvler
hodelykt