SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Å reise til
Kanariøyene inovember

Hvis du reiser til Kanariøyene i november vil du ikke merke at vinteren er rett rundt hjørnet. Du kan fortsatt nyte havet, sanden og de skyfrie himlene - perfekte for de som liker astronomi - akkurat som resten av året.
24° C
i gjennomsnitt

12 timer
sol om dagen

Denne måneden
anbefaler vi deg...

1
Hopp på
et brett

Nå starter sesongen for bølger og dermed det beste øyeblikket for å surfe på vårt krystallklare vann. Møt utfordringene som de varierende bølgene byr på, eller bruk november-ferien til gjør dine første forsøk sammen med en instruktør. Du behøver ikke ta med deg brett! Øyene har et rikholdig tilbud til windsurfere, deriblant steder for å leie brett og utstyr. Hvis det er noe vi ikke mangler på øyene så er det miljøer for surfere!

Steder å surfe
Steder for bodyboard
Skoler

2
Oppdag fargene
på de kanariske
strendene

En tur på stranden? I løpet av ferien i november? Så klart! Og ikke bare gå, du kan både ta deg en dukkert og nyte solen takket være verdens beste klima. Bruk gjerne tiden til å finne den perfekte stranden. Kanskje en bukt med sort sand? Eller en med gullfarget sand og vann med en farge som ikke er til å tro? Uansett så finner du det på Kanariøyene, så når du pakker kofferten må du ikke glemme badebukse og solkrem!

Strender med hvit sand
Strender med gullfarget sand
Strender med rød sand
Strender med sort sand

3
Den internasjonale
dragefesti-
valen

El Burro stranden på Fuerteventura feirer man hvert år en begivenhet som fyller himmelen med glede, takket være mer enn hundre drager. Hvorfor ikke ta med din egen og bli med blant de andre fargerike deltakerne?

Vi anbefaler deg også å benytte anledningen til å oppdage Corralaejo naturpark, et beskyttet område der du finner de største sanddynene på Kanariøyene: i nord med hvit sand vasket av havet, i sør med mer vulkanske toner.

Corralejo naturpark
Fuerteventura

Neoprendrakt
surfebrett