SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Å reise til
Kanariøyene i oktober

Har du noen gang tilbrakt ferien din i oktober liggende på stranden? Eller praktisert din favoritt-vannsport? Det beste med det milde kanariske klimaet er friheten det gir deg til å legge planer. Hvilke planer? Alle du møtte ønske: i byen, på stranden eller i fjellet. Du velger selv!
26° C
i gjennomsnitt

10 timer
sol om dagen

Denne måneden
anbefaler vi...

1
Å se fiskene
på nært hold

I oktober går Open Fotosub isla de El Hierro av stabelen. Dette er en konkurranse i undervannsfotografi der deltakerne udødeliggjør de utrolige dypene rundt øya.

På Kanariøyene finner du også en rekke skoler der du lærer å dykke i løpet av oppholdet ditt, pluss ideelle steder for neddykking, både for amatører og profesjonelle. Bli kvitt frykte for havet og oppdag den nye verdenen som åpner seg for deg.

El Hierro
Dykkerskoler
Steder å dykke

2
Nettene til
“Los Finaos”

På Kanariøyene i oktober har vi vår egen Halloween: “Los Finaos”. I gamle dager gikk barna fra hus til hus og ba om “helgener” og fikk søtsaker som mandler, nøtter eller fiken. Om kvelden fortalte den eldste blant kvinnene i familien historier om dem som har forlatt oss og etterpå gikk man ut i gatene for å spise kastanjer og danse. I virkeligheten er denne tradisjonen i ferd med å tape terreng i forhold til den angelsaksiske, men den lever fortsatt på flere steder på øyene.

Vegueta
Folkefester

3
Ruten til
Columbus

I oktober 1492 kom Columbus til Amerika og endret historiens kurs. Hvorfor ikke benytte det gode været til å oppdage hans opphold på Kanariøyene? Besøk det gamle huset til Kanariøyenes guvernør, som hjalp ham med å reparere “La Pinta”, museet for oppdagelsen av den Nye Verden på La Gomera, eller Grevens Tårn der det sies at Columbus gjemte seg sammen med den adelige Beatriz de Bobadilla.

Huset til Columbus
San Sebastián de La Gomera

Maske
svømmeføtter
snorkel