SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Å reise til
Kanariøyene iseptember

Hva tenker du på når du hører ordet “september” For oss betyr ferie i september strender sol, og masse planer for å nyte det fine været. For eksempel en tur til en vingård for å prøve viner med opprinnelsesmerke (D.O.) eller et besøk til Gran Canaria, Lanzarote eller Fuerteventura for å ære deres skytshelgener... og bli med på festen!
28° C
i gjennomsnitt

11 timer
sol om dagen

Denne måneden
anbefaler vi...

1
Vinhøsten
begynner

Visste du at de kanariske vinene allerede er omtalt hos Shakespeare? Deres ekstraordinære smak, som skyldes antikke druevarianter som overlevde vinbladlusen, har gjort dem til en referanse i bransjen. Hvis du ønsker å se med egne øyne hvordan man lager et produkt med opprinnelsesmerke, foreslår vi et guidet besøk på en av våre vingårder under din ferie på Kanariøyene. Noen av dem er like imponerende som vinene deres.

La Geria
Vinmuseet på La Palma
Museet for vin og honning

2
Glem
høsten

Offisielt er dette måneden da regnet og de grå dagene begynner...men hvis du reiser til Kanariøyene i september så oppdager du et klima så varmt og behagelig at du kan fortsette med dine sommerlige favorittaktiviteter uten problemer: gå på stranden og ta deg en real dukkert, oppdage arkitekturen i landsbyene våre, eller bli med på en ekskursjon med båt for å se hvaler og delfiner.

Urørte strender
Sjarmerende steder
Se hvaler

3
Dager med
pilegrimsferder

Den 8. reiser vi til den gamle kolonibyen Teror for å ære skytshelgenen til Gran Canaria; den 15. drar vi til Lanzarote for å være med på pilegrimsferden til ære for virgen de los Dolores - som etter sigende stoppet strømmene med lava som truet med å ødelegge landsbyen Tinajo - og til slutt deltar vi den 19 på valfarten til helligdommen for skytshelgenen til Fuerteventura akkompagnert av musikk og god mat.

Teror
Tinajo
Betancuria

Reisedagbok
Kamera