SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her
/

Hva Som Helst

For Hvem Som Helst

Som følge av det store mangfoldet i tilbud for turister, trekker Kanariøyene hvert år til seg flere millioner besøkende. Her kan du slappe av på stranden, spille golf, surfe på bølgene, dykke deg ned i havet, leie seilbåt, gå tur i vakker natur og mye annet. Men selv om alle har forskjellig motivasjon, har de aller fleste det til felles at de kjøper noe mens de er her.

Uansett hvem du er og hva du liker, har Kanariøyene et bredt spekter av handletilbud for enhver smak og lommebok. Finn skjulte skatter på lokale markeder, tilbring ettermiddagen i et handleområde eller oppdag lokale produkter fra Kanariøyene i tradisjonelle butikker.
EUROPAS
LAVESTE
AVGIFTER
Kanariøyene har et skatte- og avgiftsregime som skiller seg fra det som brukes i resten av landet, og kan skilte med en merverdiavgift på 7 %. Dette er mye lavere enn i resten av Europa, noe som betyr lavere priser på nesten alle slags fritidstilbud – slik at du kan få mer for mindre penger.
/
Utendørsmarkeder
UNDER ÅPEN HIMMEL ...
På Kanariøyene er dagene lange og temperaturen mer eller mindre den samme hele året. Det er derfor enkelt å finne utendørsmarkeder på alle øyene. De fleste av dem er riktignok bare åpne på enkelte faste dager i måneden. På mange av disse markedene selges det kunsthåndverk, gastronomiske varer, antikviteter og av og til brukte hvitevarer og møbler. Og selv om du ikke har som mål å kjøpe noe, kan det å ta turen til et av disse markedene være en måte å oppdage landsbyer eller historiske bydeler på
Markeder
/
Handleområder Og
Shopping
Det å handle hos de største merkevarehusene og i eksklusive butikker få meter fra paradisiske omgivelser, er noe som bare er mulig på Kanariøyene. I bysentrene er klesbutikker med nyeste mote, eksklusive parfymerier og gullsmeder og alle slags utsalgssteder samlet i hovedgatene, noe som skaper en «kul» atmosfære.

I tillegg kan Kanariøyene skilte med store og moderne områder der du finner kinoer, lekeområder for barn, restauranter, rekreasjonsområder … og et stort utvalg av nasjonale og internasjonale merker – dermed trenger du ikke å reise langt for å finne både mote og moro samtidig.
Handleområder
/
Produkter Fra
Kanariøyene
Du kan ikke reise hjem uten et minne fra Kanariøyene. Og hva er vel bedre enn å gi noe som er laget her på øyene, som en overraskelse til noen – eller hvorfor ikke gi en gave til deg selv?

Kosmetiske produkter av aloe vera

Aloe vera fra Kanariøyene har en eksepsjonelt høy kvalitet som følge av klimaforholdene og et økologisk jordbruk som er fritt for kjemikalier.

Badetøy fra Lenita & XTG

Dette er nyeste bademote på Kanariøyene. Det er laget av Lenita Burmany og Luis Mentado og har en frisk, spenstig og vågal design.

Kunsthåndverk fra Kanariøyene

Typiske øreringer eller morsomme hatter er en klar refleksjon av tradisjonen og kulturen på Kanariøyene.

Gastronomiske produkter

Gastronomien på Kanariøyene er full av førsteklasses produkter, som for eksempel Arehucas-rom og Blat-vodka, som er ansett for å være verdens reneste vodka.

Sigarer fra La Palma

Sigarene fra La Palma lages for hånd på gamlemåten og har rykte på seg for, sammen med kubanske sigarer, å være verdens beste.

Egen kunst

Steintrykkene fra Cesar Manrique eller maleren Néstor Martín-Fernández de la Torre er et godt eksempel på kanarisk kunst.