SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Abama Spa

Abama Spa, sentre med spa og thalassoterapi på Tenerife

Colonial- og Safari-suiter for par

Deilig massasje i et orientalsk lysthus, i en hage som nesten er uvirkelig vakker, er bare én av de mange eksotiske behandlingene du kan få på spaet på Abama Golf & Spa Resort i Guía de Isora sør på Tenerife. Ritualene for par er også veldig populære, og disse foregår i de luksuriøse Safari- og Colonial-suitene. Her er det også steamdusjer og spesielle menyer. Omgivelsene minner om Det fjerne østen og vekker oppsikt i dette fantastiske bygget på 2 500 kvadratmeter, som strekker seg over tre etasjer og har ti behandlingsrom.

Termalbad og Abama Total Wellness

Hydroterapibassenget er ren kunst, med blomsterform og diskré neonlys. Det er en iøynefallende del av termalområdet. Ett av høydepunktene i disse romersk inspirerte badene er den kunstige snøhytten, én av svært få i Europa. En annen viktig del er et rom med oppvarmede keramiske solsenger og avslappende bakgrunnsmusikk. Spaet tilbyr også treningsprogrammer som er utarbeides for gjestene av personlige trenere, og som kan brukes på treningsrommet. Behandlingsutvalget er også omfattende, inkludert programmet Abama Total Wellness, som gir kundene spesialtilpassede forslag som bidrar til generell velvære.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG