SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Spa by Clarins Gran Meliá Palacio de Isora

Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife

Et luksusspa på hotell Gran Melia Palacio de Isora

Kjølige håndklær med myk duft, friluftsbad med roseblader og aromatiske essenser og Natura Bissé-produkter. Dette er bare litt av det som skjemmer bort gjestene på YHI Spa. De 2 000 kvadratmeterne på dette fantastiske velvære- og skjønnhetssenteret på luksushotellet Gran Meliá Palacio de Isora sør på Tenerife rommer også et rektangulært hydrotermalbasseng som ligger badet i naturlig lys. Utformingen er like frisk og utsøkt som selve hotellet.

Slapp av i vannritualsenteret

YHI Spa setter sitt moderne og kreative preg på alle rom, spesielt i avslappingsrommet, som har ultramoderne senger og myk belysning. Det samme kan sies om vannritualsenteret, som har saunaer, kromoterapidusjer, utendørshytter og et Zen-område, som markerer slutten på det timelange ritualet. Det er ikke lett å velge en behandling, ettersom utvalget er så stort. Men en klar favoritt er "Klar for solen", som pleier og forbereder huden før soling, slik at du kan oppnå en perfekt brunfarge.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG