SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

ØYA

TENERIFE

100%
LIV
Som følge av klimaet, naturen og turistinstallasjoner som er spesialdesignet for at du og dine koser dere, kan du på Tenerife gjøre det du liker best, hele året.
DIN BESTE
GOLFSVING
Tenerife har åtte golfbaner der du kan perfeksjonere golfsvingen din når som helst hele året. Nesten alle banene har moderne installasjoner og hull som er designet av golfproffer.
HVALSAFARI
Sørvestkysten på øya er et enestående sted for å se hvaler i frihet. Rett ved kysten finner du opptil 26 ulike hvalarter, blant annet finnhvaler, delfiner, spekkhoggere og til og med blåhvaler.
VERDENSARVSTEDER
Teide nasjonalpark med Spanias høyeste fjelltopp. Den historiske bykjernen med koloniarkitektur i La Laguna.
VELKOMMEN TIL TENERIFE
Tenerife er et sted med tusen opplevelser på én og samme øy. Her kan du for eksempel fortape deg i naturen, slappe av på en strand, bestige Teide, dra på shopping, se et show, spasere gjennom gamlebyen, leke og kose deg i et vannland eller spille golf.

Kjenn på energien som fyller deg mens du utfører en uendelig mengde aktiviteter. Du kan imidlertid ikke dra fra Tenerife uten å ha prøvd øyas rike kulinariteter. Det å sette seg på en uteservering med havutsikt og smake på noen utsøkte reker, er en herlig opplevelse.
/
Teide
nasjonalpark
Verdens tredje høyeste vulkan
Vulkanen Teide har en høyde på 3718 meter, noe som gjør den til Spanias høyeste fjelltopp. De to økosystemene som finnes her, gjør oppstigningen til en opplevelse full av kontraster. I tillegg er det mulig å leie guide hvis du vil bli enda bedre kjent med området, og det finnes også en fjellhytte her der du kan nyte en fantastisk soloppgang.
/Noe du ikke kan gå glipp av/