SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Klimaet

Dagene på Kanariøyene er lange og solrike, med milde og stabile temperaturer. Termometeret holder seg mellom 19° og 24° hele året, og takket være passatvindene og den termiske inversjonen de skaper dannes det nesten ikke skyer og det er veldig lite nedbør.

Takke være alt dette innbyr Kanariøyene hele året rundt til feriere i friluft og til å nyte lyset og den klare himmelen og få mest mulig ut av fritiden.

Værmelding for de neste dagene

HVA BØR DU PAKKE?

Takket være det priviligerte klimaet du finner her hele året rundt, er det eneste du trenger å ha med i kofferten lette klær, sommersko og et og annet litt varmere plagg for bruk på kveldstid eller i høyden. Samme når du kommer hit.

Hvis du har tenkt å utøve noen form for aktivitet eller idrett, bør du også huske å ta med passende klær for dette og, selvfølgelig, badetøy, solkrem og solbriller.

NYT SOLEN

Solen spiller en viktig rolle i livet på Kanariøyene. Den påvirker klimaet, dagliglivet og folks væremåte. I tillegg har det blitt påvist at den har en rekke helsebringende virkninger: Solen er en kilde til D-vitamin, den styrker beinbygningen, forbedrer humøret, påvirker søvnens kvalitet …

Familia en la playa

Imidlertid bør du ta enkelte forholdsregler når du soler deg:

  • Smør deg alltid med beskyttelse som passer for din hudtype.
  • Påfør solkremen igjen etter to timer og når du har badet.
  • Unngå å sole deg mellom klokken 12.00 og klokken 16.00.
  • Pass på at barna ikke tilbringer for mye tid i solen og at de bruker tilstrekkelig beskyttelse.
  • Hvis du har tenkt å tilbringe flere timer på stranden, husk å ta med deg parasoll.

LANGE, SOLRIKE DAGER

Kanariøyene er en av de regionene i Europa med flest soltimer, over 3 000. Den geografiske beliggenheten gjør også sitt for å gi lange dager fylt av lys hele året rundt. Om vinteren går solen opp klokken 07.30 og ned klokken 18.30, om sommeren blir det lyst klokken 07.00 og mørkt klokken 20.30.

Arena