SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

VINTEREN KOMMER IKKE

STEDET DER DET ALDRI ER VINTER

Bortenfor de dypeste hav, over evige sletter av sand og gjennom forhistoriske skoger som er eldre enn eldst, finnes det et sted hvor håpet er lysegrønt, evige stjerner skinner og solen varmer. Et sted vinteren aldri kommer til: Kanariøyene. En evig vår av solrike dager, blå himmel og stabil temperatur året rundt.
SJU ØYER DER SOLEN ALLTID SKINNER
Sju øyer der solen alltid skinner, sju drømmesteder der man kan oppleve uforglemmelige eventyr. Fra vulkanske landskap til flere tusen år gamle skoger, uendelige strender eller fjelltopper som er så høye at man nesten kan ta på stjernene – her finner du alt du trenger for drømmeferien.

Gran Canaria

"Alltid store, alltid lojale"

Et miniatyrkontinent der du kan oppdage nesten uendelig mange ulike landskapstyper, som er så utrolige at man skulle tro de var tryllet fram.
Gran Canaria
Gran Canaria
Gran Canaria

Tenerife

"Høyere enn stjernene"

Tenerifes krone er Teide, den tredje høyeste vulkanen i verden, men Tenerife gir deg også tusen steder der du kan samle krefter etter dagens utfordringer.
Tenerife
Tenerife
Tenerife

Lanzarote

"Født i flammer"

De imponerende vulkanske områdene på denne øya gir deg en fargerik opplevelse, og et sted der du kan slappe av og kose deg uten å være redd for at drager skal dukke opp.
Lanzarote
Lanzarote
Lanzarote

La Palma

"Voks til å bli høye og sterke"

Eldgamle skoger med forhistorisk planteliv dekker denne gåtefulle øya, under en himmel som er blant de beste i verden for stjernekikking.
La Palma
La Palma
La Palma

El Hierro

"Hjerte av gull, neve av jern"

Denne lille øya ble gjennom flere hundre år sett på som «øya ved verdens ende», og har vært et åndelig tilfluktssted for konger og tronfølgere.
El Hierro
El Hierro
El Hierro